пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Країна казкова – країна книжкова!

Ось нарешті і настав перший день весни! Все навкруги пробуджується від довгого зимового сну, сонечко із-за хмар лагідно посміхається, посилаючи на землю теплі промінці. Саме в такий чудовий день до молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали першокласники спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 27 з поглибленим вивченням інформатики та іноземних мов.

Маленькі книголюби завітали до бібліотеки, щоб привітати її з ювілеєм та здобути звання почесного читача. Свято розпочалося із знайомства з унікальними книжками – «Увага! На горизонті НЛО! Нові літературні об’єкти!»

Здобувати звання почесного читача було не так просто, адже бібліотекарі запропонували присутнім цілу низку цікавих, захоплюючих випробувань, серед яких: «Шпигунські ігри», казковий лабіринт «Жарт за жартом», вікторина «Багато знаємо, бо книжки читаємо!», «Збери рюкзачок». 

Неочікуваним для дітей гостем став Домовик, який вже 95 років є охоронцем та постійним мешканцем улюбленої книгозбірні.

За своє довге та цікаве життя він зустрічав різних читачів – веселих і розумних, охайних і не дуже, зібраних і забудькуватих. Виявилося, що хтось загубив у бібліотеці чарівний капелюх, який читає думки. Перевірити це на практиці забажали майже всі.


Міркування  дітлахів були різноманітними. Хтось думав про палкі розваги, хтось - про літні веселощі, про іграшки та ласощі, про дружбу.


Весняні розваги та знайомство з бібліотекою завершилось переглядом захоплюючого мультиплікаційного фільму в Медіа-центрі у форматі 3-D та запальними танцями в ігровій зоні однієї із найстаріших дитячих бібліотек України.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік