21 березня 2019

Брати Райдугони з планети Дра-Дра

Світ книжковий насправді дарує  можливість здійснити неймовірні подорожі новими і  надзвичайними світами. Навіть якщо вони знаходяться  на далекій і  незвіданій планеті. 
На одну із таких планет сьогодні бібліотекарі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки запросили учнів 3-А ті 3-Б класу школи № 28, що працюють за програмою «Кібершколярики».

Протягом  заняття діти познайомились з творчістю найзагадковішого сучасного  українського письменника Антона Сіяніки, потоваришували з чудернацькими драконами Райдугонами, які підготували для них цікаві завдання на різну тематику.


Також учні здійснили пошуковий сет за творчістю А. Сіяніки під час знайомства з темою «Мультимедіа в Мережі – це просто!». Вони дізнались, які є основні складові мультимедіа  та як їх розпізнавати. 
Бібліотекар відділу естетичного виховання розповіла  кіберятам про особливості  театрального та кінематографічного мистецтва. Обговорили хлопці та дівчата і те, якими основними якостями має  володіти актор. А ще  влаштували інсценівку  за мотивами  книги Антона Сіяніки про райдужних драконів   та маленького Сонька. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік