четвер, 21 березня 2019 р.

Один раз на все життя

Роботою над граматикою стосунків зі старшокласницями гімназії імені Т.Г. Шевченка розпочалася серія зустрічей з Отцем Іоанном – керівником відділу у справах сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви, який вже третій рік поспіль спільно з Управлінням освіти Херсонської обласної ради та за партнерської підтримки Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки проводить Міський конкурс творчих проектів «Один раз на все життя».



Цьогорічні зустрічі Отець Іоанн проводить спільно з лекторами з Центру захисту материнства та дитинства «Життя», які вміло та вправно допомогли дівчаткам розібратися в таких складних питаннях, як кохання та закоханість,  перші інтимні стосунки, незапланована вагітність, народжувати чи ні. 


Сплеск яскравих емоцій викликав у слухачів лекції надзвичайно чуттєвий відеоролик про думки дитинки, яка розвивається в утробі матері, але, нажаль, вона не є бажаною і вагітність переривається.
Корисною та необхідною є інформація подібного змісту для старшокласників всіх шкіл та інших навчальних закладів аби застерегти їх від можливих помилок у майбутньому дорослому житті.
Подякувала Отця Іоанна та лекторів за їхню працю з підростаючим поколінням вихователь Гімназії ім. Т.Г. Шевченка Вікторія Борисенко і подарувала поробку, яку створили своїми руками гімназистки.


Запрошуємо всіх бажаючих учнів 8-11 класів взяти участь у конкурсі «Один раз на все життя», який проводиться з 1 березня по 15 травня за тематикою сім’ї та сімейних стосунків.
Творіть та перемагайте!
Провідний бібліотекар відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів, Тетаня Возбрана.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік