25 березня 2019

Таємниці країни Оз

Тиждень дитячого читання в Херсонській обласній бібліотеці для дітей триває, а «Читай - компанія» продовжує мандрувати  неіснуючими країнами та світами.
Недільного ранку, саме в клубний день, страшний буревій переніс юних мандрівників у Чарівну Країну Оз, де на них чекала подорож до Смарагдового міста. Дорогою хлопчики і дівчатка перевтілилися у справжніх чарівників і допомагали кожному мешканцю чарівної країни, який зустрічався на шляху з жовтої цегли, отримати найбажаніший у світі подарунок.



Правильно відповідаючи на запитання інтелектуальної вікторини, маленькі чарівники подарували опудалу Страшилі мізки,  Залізний Лісоруб отримав таке бажане серце, створене дітлахами власноруч. А безстрашно зустрівшись з найнебезпечнішими хижаками нашої планети, маленькі читайлики подарували боягузливому Леву омріяну сміливість.

Наприкінці дітлахи - чарівники перетворилися на могутній буревій і віднесли будиночок з головною героїнею книги, дівчинкою на іʹмя Дороті, додому, здійснивши, таким чином, її найзаповітнішу мрію.
Ось так чарівні книжки перетворюють юних книголюбів на чарівників і вчать вірити у дива.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік