18 березня 2019

Тиша в студії – «мультики» вчаться розмовляти

Озвучування мультфільму – важка, але дуже захоплююча справа. Цієї неділі в медіа лабораторії Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки юні мультиплікатори готувались до завершального етапу роботи над мультфільмом – озвучування своїх персонажів.


Дуже цікаво було дізнатись і про те, чому саме зірки естради та телебачення найчастіше озвучують мультфільми. Виявилось,що для того, щоб вміло озвучити персонажа, потрібно самому вжитися в роль, відчути себе тим про кого буде сам мультик. Саме з такої гри і розпочалась наша зустріч. Діти із захопленням раз за разом перечитували сценарій в голос, тренуючись один перед одним. І ось довгоочікувана мить – всі затихли, ані шороху, почалась робота з мікрофоном.

По-черзі всі записали голоси для своїх лицарів та принцес. Вистачило часу навіть трохи ознайомитись з процесом поєднання звукового та відеоряду. Хлопці та дівчата дізнались в яких саме програмах відбувається цей процес та якими саме навичками повинен володіти оператор монтажу. 

До прем’єри нашого мультфільму залишилось зовсім трохи, лише поєднати в єдине ціле всю нашу роботу. Отож чекаємо на вас на нашій наступній зустрічі 31 березня о 10:00 в медіа-центрі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік