14 березня 2019

Знов святкуємо ювілей - привітання від дітей!

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки продовжує отримувати вітання з 95-річчям. Цього разу до нас завітали маленькі вихованці ясла-садка № 5 «Калинка», тісна дружба і співпраця з яким триває вже багато років поспіль. Цей дошкільний заклад є постійним партнером у реалізації  програми творчого розвитку «Перший крок до книжок»,  проекту «Домовичок-казковичок», низки свят до Дня міста, Дня Збройних сил, Дня Захисника України та багатьох інших спільних заходів.
І сьогодні діти підготувалися не на жарт, адже влаштували справжнє концертно-розважальне шоу для працівників нашої книгозбірні. Вони наче справжні артисти танцювали запальні танці та співали веселі пісні про книги і бібліотеку.




А ще разом з маленькими стюардесами  ми здійснили мандрівку до Парижу. На нас чекало перевтілення у салоні краси та  дефіле як на справжньому подіумі. Не залишилися ми і без святкового смачного пирога, який також  отримали у дарунок від  гостей. 



Дітей теж очікував сюрприз. Їх  книжкова поличка у дитсадочку поповнилася новими книгами. 
Бібліотекарі молодшого відділу у свою чергу  підготували несподіванку і для малюків – на них чекала мандрівка шляхами улюблених казок під час розваги з елементами лялькової   вистави. 




Хлопчикам та дівчаткам довелося рятувати казкових героїв від Баби Яги, яка  викрала їх та зачинила у своїй хатинці на курячих лапках. 
Діти відгадували мультфільми за уривком, допомагали листоноші Печкіну розносити телеграми, Білосніжці прати хустинки, Попелюшці розбирати втрачені речі. 
Аби визволити Вінні-Пуха  учасники гри погодились, щоб їх думки «прочитали» за допомогою музичного капелюха.
А ще виявилося, що Баба-Яга впіймала чарівну щуку. Тож із задоволенням поділилася з дітьми можливістю загадати  бажання. 
Свято продовжується! Херсонська обласна бібліотека радо приймає вітання від читачів, а навзаєм  із задоволенням дарує і їм хвилини гарного настрою та веселих пригод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік