22 березня 2019

Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято

Щороку у дні весняних канікул дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято книги, читання, спілкування, свято ігор і розваг, прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і несподіваними зустрічами. 
У цей період проходять різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і поваги до книги.
У Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки Тиждень вже розпочався і першими відвідувачами незабутніх зустрічей і різноманітних розваг були діти з міста Олешки та учні 1 – В класу НВК №56.
А розпочалося все із зустрічі з улюбленими мультяшними героями, які бавили присутніх усілякими забавами та шалапутством.


Не менш захоплюючими були конкурс на увагу «Старанний учень» та змагання «Види спорту», де без слів, жестами потрібно було показати свій улюблений вид спорту, яким займаєшся чи хотів би займатися.  



Арт бродилка «Крок за кроком», допомогла поринути у фантастичний світ мистецтва та відчути себе акторами, художниками, музикантами, ораторами.



Маленький кінотеатр Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки запропонував малечі «продегустувати» новенькі мультиплікаційні фільми у форматі 3–D.


А ігрова зона зустріла хлопчиків та дівчаток безконтактними іграми та запальними танцями, які додали драйву та багато позитивних емоцій присутнім.
Тиждень дитячого читання триває! І якщо ви бажаєте із користю провести свій вільний час, у пору весняних канікул, обов’язково завітайте до нашої бібліотеки. На вас чекатимуть попереду багато незабутніх тематичних днів, такі як – день родинного спілкування, день ігор і розваг, день театру, клубний день та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік