середу, 13 березня 2019 р.

Вивчити німецьку мову можна легко разом

Китайський новий рік святкують 15 днів, кожен день має свою символіку. Саме про це працівник Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки і говорила сьогодні з учнями 7-го класу Херсонської гімназії № 20. На уроці німецької мови ми повторили числівники, а саме роки усіх знаків китайського нового року, назвали основну рису характеру кожної тварини - символа Китайського року та намагалися визначити, яка професія або професії більш за все підходить до представників кожного знаку. Повторили лексичний та граматичний матеріал, читали вголос та перекладали на рідну мову.



Бібліотекарі сектору документів іноземними мовами познайомили учнів з легендою, яка розкриває секрет, чому тварини розташовані саме у такій послідовності у китайському гороскопi та якими рисами характеру вони наділяються тих, хто народився в певний рік. Учні також дізналися, що означає стихія у китайському гороскопі та як вона пов'язана з кольором .
Сподіваємося, що учні та їх викладач Інна Федорівна Пасько отримали багато нової інформації та задоволення від роботи на уроці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік