19 березня 2019

Для дітей то справжнє свято, коли поруч книг багато

Світ книжково-бібліотечний завжди  дивує,  дарує відчуття нового   та  незвіданого. І хоча учні 2 класу школи № 16 в гостях у    Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової  Чайки  вже не вперше, працівники  книгозбірні  все одно знайшли  чим здивувати малих чомусиків.
Дві години перебування  у  відділах обслуговування подарувало  дітям чотири  неймовірні пригоди. У молодшому відділі довелося  відчути себе справжніми дослідниками і з’ясувати, «Що ховається у морі?» та «Що ховається у лісі?».  А допомагали в цьому чудові книги Айни Бестард із чарівними скельцями всередині.


У віртуальний світ 3-D анімації  хлопці та дівчата  перенеслися крізь «портал» ,  який як виявилося  можна відкривати у медіа-центрі.

У відділі естетичного виховання вчилися працювати у стародавній техніці японського  мистецтва складання фігурок з паперу - орігамі.  В результаті у кожного учня з’явився новий товариш – маленький кольоровий котик. 
Продовжили  знайомство зі світом тварин  у інтернет-центрі під час віртуальної інтерактивної вікторини  «Зооленд».

Пізнавати свят разом з бібліотекою – це завжди весело, цікаво та надзвичайно захоплююче! Приєднуйтесь і ви до  бібліоподорожей разом з усіма своїми друзями! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік