четвер, 14 березня 2019 р.

«Якщо ти відчув вітер змін, не будуй щит, а став вітрила і вільно пливи у відкрите море!»

14 березня під таким закликом у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки для  слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради було проведено комплекс заходів. 



Заняття розпочалися із професійної екскурсії  - простір та проекти сучасної бібліотеки, що обслуговує дітей.
Завідуюча відділом обслуговування дошкільників та учнів 1- 4 класів Крижановська Н.М. розповіла про програми та проекти підтримки дитячого читання та інноваційні форми роботи з дітьми молодшого шкільного віку – це і ігри на підлозі, і квести бібліотекою,  інтелектуальні та інтерактивні забави тощо.

Головний бібліотекар з масової роботи Ліпкіна А.Г. презентувала присутнім електронний  ресурс «Ігри патріотів Херсонщини» та показовий захід, в якому задіяні усі компетентності Нової Української Школи - абетковий мікс «Від А до Я – читання щодня».

А поринути у світ не незвичайних книг педагогів запросила головний бібліотекар з масової роботи молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки Зубець В.О.

Тож не бійтеся напнути вітрила творчості та фантазії і вирушити у незабутню подорож до Країни знань разом зі своїми вихованцями.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік