21 березня 2019

У нас сьогодні свято, шануєм Букваря, Відкрив він нам дорогу до знань від А до Я!

День вітання і прощання
Свято перших Букварів, 
Перша сходинка зростання
Для найменших школярів.
Незабаром добігає кінця третя чверть навчального року. Саме для першокласників останні дні цього тижня дуже важливі та зворушливі, тому що настав час прощатися  з першою та найголовнішою книгою, яка навчила читати – Букварем.
Відзначити цю подію у молодшому відділі
Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки
вирішили учні 1 – Б класу ЗНЗ№37.

Завдяки абетково-казковому міксу було з’ясовано, що клас вивчив 33 літери українського алфавіту, було перечитано, недочитано, зачитано до дірок 143 сторінки  різних книжок. А ще, як повідомила вчителька, списано, переписано, недописано пачки зошитів, загублено 50 ручок, 24 олівці, 10 ґудзиків, 5 поганих звичок, тобто діти живуть цікавим та повноцінним шкільним життям і не збираються зупинятися на досягнутому.

Також хлопчики та дівчата продемонстрували, що вміють самостійно збиратися до школи, кладучи в рюкзаки лише те, що необхідно для навчального процесу.
Каліграфічно писати носиками справа не проста, але і це не налякало присутніх, які квапливо та швидко впоралися із цим складним завданням.
Довідатися хто в майбутньому стане відмінником допомогла гра «12 балів».


Та найприємнішим, найголовнішим сюрпризом були подарунки та солодощі від самого Букварика, який подякував дітям за приємні години спілкування.
У дружбі, радості зростайте,
Хай сонце щастя світить вам щораз.
І перше свято це запам’ятайте.
Нехай щастить вам, в добрий час!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік