19 березня 2019

Місце дитячих свят – бібліотека!

Вже другий рік поспіль маленька Алінка, читач відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, запрошує своїх друзів до бібліотеки, щоб відсвяткувати свій черговий день народження, бо саме тут здійснюються бажання та відбуваються різноманітні дива!

Так сталося і цього разу. Несподівано на свято з’явилися Кетбой та Алетт, герої в масках,із пропозицією повеселитися та розважитися разом. 
Візитери  запропонували малечі поринути  у загадковий, потаємний, привабливий та захоплюючий світ гри. У цьому світі є веселкове море, по якому плаває м’ячик-їжачок, раптово і несподівано може піти різнобарвний кульковий дощ, а врятувати принцесу – іменинницю від розбійників можна навіть завдяки ввічливим слова.



Замаскувавшись під супергероїв, дозволяється пустувати та бешкетувати, дарувати один одному ласкаві посмішки та гарний настрій

а за святковим столом поласувати  дуже смачненьким та апетитним тортом та тістечками. Сучасна бібліотека сьогодні -  це країна пізнання, вільного простору, ігор, розваг, гарного настрою, словом Країна дитинства – де яскраво світить сонце та щасливо посміхаються діти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік