17 травня 2021

У відчинене віконце зазирає літнє сонце!

Блакитне небо, грайливий вітер, шум моря, смачні ягоди, зелені далі – все це літо – улюблена пора року багатьох із нас, особливо малечі. Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки на заняттях студії розвитку для дошкільнят «Бібліомалята», юні читачі знайомилися з основними ознаками літа. 

Яке ж воно літо для малечі? Канікули, відпочинок на березі моря, походи в гори, поїздка до бабусі, ігри на свіжому повітрі, здійснення мрій ... Влітку завжди хочеться творити — малювати, ліпити, вигадувати нові ігри. Адже так малеча відчуває прилив енергії, бадьорий, веселий літній настрій.

Сьогодні для бібліомалят відбулося справжнє занурення у літню атмосферу. Спочатку в медіа-центрі вони ознайомилися з усіма ознаками літа, згадали найулюбленіші види відпочинку та пограли в гру «Яка пора року?».



В секторі періодичних видань маленькі дизайнери визначалися з основними зразками літнього одягу та створювали свої особисті літні моделі.




У відділі естетичного виховання діти ознайомилися з низкою ігор та забав для літньої пори. А найбільш уподобані, спробували на практиці. Це і спортивно- танцювальні ігри, і боулінг, і навіть літня риболовля.





Але історія знайомства з літнім відпочинком для бібліомалят на цьому не закінчилася, адже на наступному занятті на них чекає справжнє літнє свято. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік