14 травня 2021

Дні Європи в онлайн форматі

Традиція святкувати Дні Європи в Україні триває вже 18 років. Це свідчить про те, що суспільство дійсно зацікавлене дізнаватися більше про культуру та цінності європейських країн. Тож, навіть карантинні обмеження не змогли завадити цим святкуванням, а навпаки  вмотивували працівників Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки створити інтерактивні ігри про країни Євросоюзу «Союз 27: кроки до об’єднання» та  «Простір свободи та співпраці». 


13 травня учні 5-го та 8-го класів гімназії №16 м. Херсона під час онлайн заходів у застосунку Zoom помандрували «Вражаючими місцями світу»,  пригадали найвідоміші «Світові винаходи» та «Всесвітньо відомі події».  Із великим захопленням учасники заходу відгадували «Літературних дітей та їх батьків» та видатні  «Постаті в історії». Переглянули тематичну виставку «Союз 27». А наостанок повідгадували гімни країн Євросоюзу.




14 травня учні 11 класу Часовоярського ЗЗСО І-ІІІ ст. №17 (Донецької області) стали учасниками пізнавального квізу «Простір свободи та співпраці», який організували через сервіс Google-Meet. Бібліотекар разом із молоддю пригадали основні етапи створення ЄС, договори, які передували утворенню економічного і політичного союзу, узагальнили свої знання через інтерактивні ігри  «Столиці європейських країн», «ЄС: кроки до об’єднання», «Архітектурні споруди країн Євросоюзу» тощо.  



Сподіваємось, що в майбутньому  завдяки своїм здобуткам Україна увійде до складу Європейського Союзу та зробить свій вагомий внесок у розбудову європейського суспільства! А молоде талановите підростаюче покоління   зможе прославити Україну своїми досягненнями! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік