31 травня 2021

У передчутті магічного літа

У відділ естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки на останнє заняття у клубах за інтересами перед літніми канікулами завітали учасники студій  «Мій світ» та «Чеширський Кіт». За традицією – це свято, коли пригадуємо найцікавіші моменти, репетиції, перемоги.

Цього разу діти потрапили да магічної країни, як у книгах про Гаррі Потерра, де на них чекала директорка школи магії. Вона повідала дітям, що вони гарно працювали цілий рік, досягли певних результатів в театральному, образотворчому, музичному мистецтві, декламуванні віршів, виготовлені поробок. А деякі «учні» школи магії стали учасниками обласних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, акцій. І кожен заслуговує на нагороду.






Святкова програма була наповнена піснями, іграми, танцями, конкурсами, вікторинами, загадками. Кожен учасник мав змогу проявити свій талант.



Зовсім скоро настане найулюбленіша пора всіх дітей – літо. Їм знадобляться вміння, знання та навики, здобуті в студіях «Мій світ» та «Чеширський кіт», щоб весело та з користю провести канікули.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік