28 травня 2021

Літературний квест

Що цікавіше та важливіше – книга чи фільм? Важко дати правильну відповідь на таке запитання, адже кожен має свої особисті уподобання та сприймає важливу інформацію різними способами. 

Студенти 2-го курсу Херсонського державного університету кафедри психології мали можливість поєднати інформацію, отриману у виді фотографій, зі своїми власними ідеями, асоціаціями та її представленням у новелі ті фільмі під назвою «Сонячна алея».

Томас Бруссіг виступив  автором сценарію і автором однойменної новели. Для атмосферного  коментування вибраних фотографій, студентам була надана історична довідка із життя Берліну та Німеччини другої половини 20 ст.



Було дуже цікаво послухати враження «вчорашніх» підлітків про зображених героїв та їх переживання, і порівняння їх зі змістом новели німецького автора.  Для візуалізації ми переглянули декілька фрагментів із фільму, який було знято у 1999 році.




Приємно, що нашим гостям сподобався даний формат роботи, у якому поєднано власний досвід, набуті знання, порівняння оригінального сюжету та фрагментів із художнього фільму. Дякуємо студентам,  викладачам кафедри психології та особисто Мойсеєнко Вікторії Василівні за співпрацю. Чекаємо наступних зустрічей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік