28 травня 2021

До бібліотеки завітали – почитали та пограли

До Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні четвертих класів херсонської школи № 57, щоб весело та з користю провести дозвілля. Для допитливих читачів працівники книгозбірні підготували креативну пізнавально-розважальну програму.


Учні разом з бібліотекарем сектору періодичних видань виготовили гарну, яскраву поробку власними руками – кошик з квітами, бо як кажуть в народі: "Квіти – це  яскрава посмішка землі", а як відомо, посмішок багато не буває.


А у відділі Інтернет-послуг діти грали у вікторину Quick-Quiz. Гра складалась з 50-ти запитань у 10-ти різних категоріях: музика, кіно, мистецтво, напої та їжа, відомі люди, відомі місця, головоломки, наука та природа, історія, спорт. Питання були на загальну ерудицію. Діти проявили гарні знання з багатьох галузей, та дізнались багато нового.

Бібліотекарі  відділу естетичного виховання запропонували школярам помандрувати до Країни знань. Дівчата та хлопчики дізналися багато цікавого про оптичні та навігаційні прилади. Дітям відкрилися шедеври світового значення, які можна розгледіти в мікроскоп, природні та космічні  явища, які побачиш неозброєним оком чи за допомогою бінокля, телескопа. Незвідане стає зрозумілішим, коли маєш необхідні знання.

І звичайно ж залюбки продивилися мультфільм у 3D форматі та вдосталь натанцювалися у ігровій залі улюбленої книгозбірні.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік