14 травня 2021

Дні Європи в бібліотеці

З нагоди святкування Днів Європи в Україні  Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки провела цілу низку пізнавальних заходів  для молоді Херсонщини серед яких:  «Союз 27: кроки до об’єднання» інтерактивна гра, «Простір свободи та співпраці» геокешинг по- європейськи, «Україна - це Європа» ерудит - мандри, «Європейський простір співпраці» пошуковий квест  та інші.



Особливістю проведення святкувань цьогоріч  стало поєднання онлайн та офлайн заходів. Учням 7 В класу  гімназії №6 м.Херсона  пощастило стати учасниками пошуково-пізнавального квесту «Європейський простір співпраці» в стінах книгозбірні, під час якого діти заглибилися в історію створення і розвитку Євросоюзу, відкрили для себе архітектурні пам’ятки країн Європи,  «поласували»  неповторними делікатесами країн Євроспільноти та пригадали найвизначніших постатей, які назавжди залишили свій слід в історії.


Відвідавши шість тематичних зупинок юні дослідники помандрували «Вражаючими місцями світу»,  пригадали найвідоміші «Світові винаходи» та «Всесвітньо відомі події».  Із великим захопленням семикласники співвідносили «Літературних дітей та їх батьків». 

Зібравши докупи усі необхідні атрибути діти наповнили карти своїми здобутками та продемонстрували їх для однолітків. 


Наостанок учні зробили висновок про те, що необхідно цінувати, зберігати та примножувати  усі ті надбання, які залишились нам від попередніх поколінь. Та прикласти максимум зусиль для того, щоб Україна стала невід’ємною частиною   


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік