31 травня 2021

Чудеса світу

В читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки зібрались юні ерудити в клубі «Інтелектуальних ігор». На цей раз темою клубу стали чудеса світу.

За допомогою жеребкування учасники заходу визначились під яким номером будуть грати та вирушили у  віртуальну мандрівку країнами світу. Настільна гра «Чудеса світу» запропонувала познайомитись із такими рукотворними дивами:

Александрійський маяк, статуя Зевса Олімпійського, храм Артеміди, піраміди Гізи, мавзолей у Галікарнасі, висячі Сади Семіраміди, колос Родоський.




Розкручуючи стрілку, діти обирали назву одного із Семи чудес світу та давали відповіді на запитання. За кожну правильну відповідь гравці отримували бали.

На другому етапі гри читачі на книжковій виставці вибирали країну світу, потім знаходили її прапор, унікальний об’єкт, письменника та його книги. 



Книги сміливо можна назвати рукотворними дивом, тому що перші рукописні зразки з’явились ще у 8 столітті та вважаються витвором мистецтва. Юні гравці були вражені тим, що деякі книги стали світовими рекордсменами.

За підсумками балів перемогла в інтелектуальній грі Владислава Лавінюкова та отримала у подарунок книгу Анатолія Шкаріна. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік