27 травня 2021

Живі свідки історії

Так називають пам’ятники архітектури, бо вони  пам’ятають епохи та людей, що їх створювали. Німеччина багата архітектурою – замки, церкви, вежі та музеї. Учні 6-а класу Херсонської гімназії № 14 люблять історію і тому прийшли до нашої бібліотеки для знайомства з головними архітектурними та туристичними атракціями країни.

Працівники книгозбірні розповіли учням про основні архітектурні стилі, які притаманні найвідомішим замкам та фортецям Німеччини, а також познайомили з найвідомішими архітекторами, які  створювали ці споруди. Великий вплив на архітектурний ландшафт Німеччини виявили історичні події та особистості – королі, політики, науковці та діячі культури.

Адже кожен замок – це унікальне поєднання архітектурного стилю з творами живопису, колекціями порцеляни, посуду, історичних монет, скульптур та холодної зброї. Наші гості не лише отримали багато цікавої інформації, а ще мали змогу переглянути відеофільми, в яких приділено особливу увагу унікальним моментам із історії чи архітектури кожного окремого замку.

Дякуємо учням та їхнім викладачам за гарні емоції та увагу до теми. Сподіваємося на подальші зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік