20 березня 2023

Місто наших мрій - мій Херсон і твій!

Посеред степу південного, омиваючись двома морями - Чорним та Азовським, розкинулась степова перлина - Херсонська область.
Це неймовірно гарний, милий серцю край. Широкі степи, зливаючись з небом, нагадують державний прапор. Наш край славиться найсмачнішими кавунами, духмяним хлібом, наймогутнішою річкою Дніпром, а ще наша сторона багата відомими, талановитими людьми та письменниками. Є серед них чимало тих, які віддали й досі віддають своє серце і талант найменшим читачам.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки запросила учнів Школи гуманітарної праці взяти участь у інтерактивних онлайн-читаннях та зануритися у світ херсонських творців поетичного слова.


На маленьких розумників чекало коротеньке знайомство із творчістю письменника та обов’язкове творче завдання, адже діти неодмінно повинні навчатися, граючись.

Бібліотека імені Дніпрової Чайки щиро вдячна педагогам і бібліотекарям Школи гуманітарної праці за те, що ми разом виховуємо всебічно-розвинених особистостей, патріотів свого рідного краю та української держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік