30 березня 2023

На гостини до Марини Павленко

Література для неї - це життя. Її казки п’ють каву, як дорослі, і люблять солодке, як діти. Вона ніколи не прагла стати  письменницею, а мріяла про кар’єру  художника, балерини, вчительки, артистки, фігуристки. 

Марина Павленко. Українська поетеса, письменниця, художниця, науковиця, педагогиня, сучасний автор, твори якого залюбки вивчають наші  діти в молодших та середніх класах. Ця чарівна, приваблива і харизматична жінка сьогодні відзначає свій день народження.

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки щиро вітає свого давнього друга, Марину Павленко, з ювілеєм і бажає здоров'я, цікавих творчих задумів, чудових рядків, незгасимого вогню таланту і щастя. Нехай кожен день дарує чудові емоції та добрі вісті, гарний настрій і неймовірне натхнення. Залишайтесь завжди на вершині письменницького успіху і слави!

А познайомитися поближче із «живим письменником» і її творами  нашим читачам допоможе віртуальна світлиця "На гостини до пані Марини". Приємного знайомства та перегляду:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік