20 березня 2023

Чарівний світ казок

Сьогодні, 20 березня, у Всесвітній день казки, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки підготувала та провела каскад тематичних заходів для дітей, які відбулись в онлайн та офлайн форматах. Учасниками віртуального експресу “Чарівний світ казок” стали учні 1-го А класу Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №37 ім.В.Дробота та учні 1-4-х класів Гончарівської філії Давидівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка Львівської області.
Упродовж захоплюючої подорожі сторінками улюблених казок діти розгадували ребуси, відтворювали прислів’я і приказки, відгадували назви казок за малюнками, а ще спробували себе у ролі справжніх детективів та відшукали загублені речі казкових героїв.

Із великим захопленням діти працювали на інтерактивній платформі Learning Apps, вдало складаючи пазли та спробували себе в ролі авторів-редакторів казок.
Насамкінець бібліотекар презентувала учням тематичну підбірку онлайн ресурсів про казку, які допоможуть дітям за будь яких умов, без додаткових витрат, перечитувати та прослуховувати улюблені книги та доповнять їх дозвілля корисними розвиваючими кейсами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік