24 березня 2023

Книга - диво! Книга - казка! Прочитай її, будь ласка!

Яка дитина не приходить у захват, коли відправляється разом з улюбленими книжковими героями у подорож чарівними світами? Майже кожна, бо крім захоплюючих пригод ці світи наповнені мудрістю, магією, затишком і теплом, а найголовніше - вони поліпшують настрій. Тому, взявши із собою пречудовий настрій та знання, учні 2-А класу Херсонської загальноосвітньої школи №45 разом із Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки, у рамках шкільного Тижня дитячого читання, поринули у кругообіг карколомних пригод у  купі з відомими персонажами давніх казок.


На малюків чекали чудернацькі замасковані перевтілення відомих книжкових осіб, купа загублених речей, курйозні листи про порятунок та рекламні оголошення - просування чарівних, магічних послуг, якими може оволодіти дитина навіть у реальному житті.



Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки щиро вдячна бібліотекарю школи№45 Коростеліній Валерії Анатоліївні та класному керівнику 2–А класу Палій Тетяні Валентинівні за можливість продовжувати працювати з читачами на відстані, прищеплюючи любов та повагу до книги, читання та бібліотеки.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік