четвер, 16 березня 2023 р.

У пошуках скарбів!

А що ж таке скарби? Для одних це загадково-містичне слово асоціюється з коштовностями та цінними речами, інші вважають безцінним скарбом близьку людину, сім’ю і дружбу. Та найбільший скарб людства - це книжки.

Саме на пошуки таких «цінностей» разом із бібліотекарем молодшого відділу Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки із задоволенням відправилися учні 3 класу Школи гуманітарної праці. Але знайти, вкрадені злою чаклункою, книжки було не так вже й просто. Адже шлях до Королівства книжкових скарбів перед шукачами пригод постав довгий, заплутаний - повний труднощів і перешкод, де основними завданнями - плутанками були дуже відомі всій дітворі казки. 



Та з усіма перепонами можна впоратися і подолати їх, коли поруч весела, дружня, добре згуртована команда, яка, як одне ціле, стрімко йде до поставленої мети. 

Книжкові скарби було знайдено завдяки правильно обраному курсу, а саме добрим справам, наполегливій праці, сміливості, любові до прекрасного та читанню.

Бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки красно дякує класному керівнику 3 класу Требушній Світлані Анатоліївні та бібліотекарю Лихожон Тетяні Володимирівні Школи гуманітарної праці за підтримку, сприяння спільних інтересів та партнерські відносини.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік