середу, 29 березня 2023 р.

Уважні та начитані!

Весняні канікули - час невеличкого за тривалістю шкільного відпочинку. Саме ця весняна передишка, завдяки Всеукраїнському тижню дитячого читання, із року в рік насичена виразними, незабутніми подіями, веселими пригодами, новими літературними відкриттями, позитивними емоціями та інтелектуальними розвагами і тренуваннями. А «тренувати» свій мозок навесні, як і в інші пори року, неодмінно потрібно, як дорослим, так і малим. 


Саме тому молодший відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки запропонував своїм користувачам влаштувати інтелектуальні онлайн-баталії. Уважні та начитані зібралися біля екранів моніторів для того, щоб взяти участь у турнірі найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших і творчих особистостей. 



Хід гри сам по собі особливо не вимагав енциклопедичних знань, але вимагав азарту, швидкого логічного мислення, знання шкільних предметів та чіткої, правильної відповіді на різноманітні теми. 


За таким привабливим і корисним заняттям у компанії вправних розумників та розумниць час, як завжди, промайнув швидко і весело. Але Всеукраїнський тиждень дитячого читання - 2023 на Херсонщині триває, і попереду ще багато чого неймовірного, дивовижного і фантастичного.

Приєднуйся скоріш до нас - твій настрій стане просто клас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік