01 січня 2024

З Новим роком!

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки збирає друзів для веселощів та розваг. Настав новий 2024 рік, онлайн - вікторини та ігри запропоновані вам не дадуть нікому сумувати, лише веселитися та розважатись. Ми пропонуємо вам прийняти участь в інтерактивній фольк-грі "Україна колядує!".
Та перше, що ми хочемо вам запропонувати та порекомендувати це зимова топ-10 гарних книжечок для любителів читання. Тож до вашої уваги ми пропонуємо вам літературний вернісаж «Новий рік у казці».

Зроблено в Padlet
А для любителі інтелектуальних розваг можете прийняти участь в квіз - вікторині «Від Різдва до Водохрестя».
Молодці, гарно впоралися з завданням, добре знаєте всі зимові свята, а чи знаєте ви традиції українських зимових свят? Зможете дізнатися та перевірити свої знання склавши правильну пару.
Історія новорічних свят приховує стільки таємниць, що й за день не розповісти. Але ж ми з Тобою нікуди не поспішаємо, правда? Нову інформацію можна дізнатися не тільки з книжок, а й з журналів. Пропонуємо вам пригадати деякі з ваших улюблених журналів та скласти свій літературний календар у картинах.
 
Новий рік – одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, , а головне особливу, неповторну атмосферу чарівної казки. З Новим роком Вас наші найкращі читачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік