26 січня 2024

Незвідана Україна. Читацька подорож

Україна - унікальна, дивовижна, цікава і незвідана. І у тих, хто багато мандрує і багато читає, у цьому не виникає сумнівів. Завдяки сучасним книгам і віртуальним екскурсіям, ми і сьогодні можемо безпечно подорожувати її чудовими історичними та сучасними об'єктами. Холодна зима – не привід сидіти вдома та позбавити себе у позитивних емоціях від мандрівок Україною. Учні 7-х класів Херсонської гімназії №14 сьогодні здійснили віртуальну читацьку подорож "Незвідана Україна". 
Мандрівка-онлайн дала чудову можливість школярам побувати у різних куточках своєї країни. У конкурсі "Місто у кадрі" діти за підказками дізнавалися про великі міста України, і з легкістю впізнали рідний Херсон. Розповідали про своїх улюблених письменників рідного краю. Потім на карті України, на спеціальних позначках, розміщали відповідні дитячі книги, у яких історії відбуваються у тому чи іншому місці. 
Пізнавальним виявилось дослідити незвичайні і сучасні туристичні об'єкти, які дуже приваблюють туристів з усього світу, а ще віднайти пам’ятники відомим літературним героям, яких у нас чимало. А ще, школярі дізнались про нові сучасні книги, читаючи які, можна здійснити вражаючу подорож у історичне минуле нашого народу і звичайно ж, прогулятися сучасними вуличками українських міст.
Сьогодні більшість школярів вимушені жити не вдома, і мандрівки є не дуже безпечні. Та читання захоплюючих історій та мандрівки з головними героями книг – чудова можливість подорожувати, хоч і онлайн, та радіти нашій прекрасній і дивовижній Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік