22 січня 2024

Згуртованість нації - сила держави!

Акт Злуки, проголошений 105 років тому – 22 січня 1919 року на Софійському майдані в Києві, став епохальною історичною подією, коли українські землі об’єдналися в одну державу. Це стало основоположною віхою українського державотворення. Тож сьогодні учні 7-8 -х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №57 з поглибленим вивченням іноземних мов завітали на віртуальний патріотичний квіз “Згуртованість нації - сила держави!”, який підготували працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, для того, щоб пригадати важливі сторінки українського державотворення та поглибити свої знання у цьому питанні.
Під час заходу учні разом із завідуючою відділом бібліотечного прогнозування та інновацій Іриною Срібною пригадали передумови підписання важливого історичного документа, переглянули фото і відео-хроніки, розмірковували над значенням слова “соборність”, переглянули цитати відомих історичних діячів про цю подію, і, звичайно, закріпили свої знання під час тематичних інтерактивних ігор “День Соборності України - 2024”, “Цінності українського народу”, “Зупинка президентська” та інші.
Діти продемонстрували високий рівень знань. І нам вдвічі приємніше, що Україна має гідних нащадків, які люблять свою батьківщину, вивчають її історію, шанують і поважають традиції, а це і є запорукою успішної країни майбутнього!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік