13 січня 2024

Привіт від Бучика

Читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вже знайомі з героями сучасної української книжки «Неймовірні історії кота Бучика» і ось сьогодні вони вже знайомляться з новою історією, продовженням котячих пригод «Кіт Бучик у місті Лева».
Для знайомства з книжкою, автором та видавництвом на онлайн зустріч зібралося багато юних читачів – це хлопчики й дівчатка 4-5 класів гімназії №14 м. Херсон.
Мирне життя, як воля, як вода й повітря. Про них не думаєш, поки їх удосталь. А розуміти, що мир – то найбільше щастя, починаєш тільки тоді, коли дізнаєшся, що таке війна. Так розпочалася і історія нашого головного героя, з миру, добробуту, а перетворилося його життя в кошмар після початку війни.
Мандруючи ілюстраціями книжки та слухаючи розповіді нашої гості – пані Наталі Степанчук, діти дізналися про неймовірні пригоди сміливого кота.
Знайомлячись з другою книжкою про нашого героя, читачі не тільки пізнавали нові історії, а ще й віртуально мандрували старовинним містом Львів.
І хоча в місті лева не стріляли, як на передовій де котик служив разом з своїм господарем, та тривога лунала досить часто. Ось і наші юні читачі за допомогою гри згадали як правильно складати тривожну валізку, а най головне, що потрібно брати із собою.
На завершення заходу пані Наталя порадувала дітей звісткою про вихід нової третьої книжки про котика «Лондонський щоденник кота Бучика». Адже особиста історія Бучика – частина історії країни. Разом із читачами Бучик дорослішає, міцнішає. А ми із захватом будемо спостерігати за його пригодами, за його друзями і побратимами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік