15 січня 2024

Європейські зимові дива

Європа взимку повсякчас відкриває свої дружні обійми для всіх, хто мріє відчути неймовірну красу та чарівність зимових див. Починаючи з подорожі різдвяними ярмарками Німеччини до відчуття вітру на ковзанах в Амстердамі, від альпійських гір до таємниць північного сяйва в Фінляндії, і завершуючи свою пригоду на карнавалі у Венеції - така подорож стає святом див і незабутніх спогадів.
У таку дивовижну віртуальну експедицію, а саме у світ європейських зимових див, запросила Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки малюків Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53.
Світовий тур без квитків дозволив присутнім не лише перетнути кордони і познайомитися з новорічними традиціями та обряди інших країн світу, а й відчути святкові веселощі, під час яких кожен цікавий факт та момент пробуджував фантазію і перетворювався на частинку казки.
Тож, така пригода, де на хлопчиків та дівчаток чекав певний мальовничий європейський куток, що розкривав свої унікальні сюрпризи та «пригощав» теплом і радістю, запам’ятається назавжди.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік