14 січня 2024

Кумири нашої планети

В останні дні зимових канікул працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провели для бібліотечних родин-читачів корисну пізнавальну інтерактивну гру “Кумири нашої планети.”
Розпочали захід з мотиваційної бесіди про кумирів, пригадали відомих співаків, дослідників, історичних постатей, узагальнений образ ЗСУ та з’ясували їх роль та вплив на наше повсякденне життя.
Під час основної частини заходу відгадували прекрасних та сильних, талановитих та геніальних унікальних та неординарних кумирів нашої планети. Проаналізували невід’ємні атрибути їх діяльності, відомі цитати, та безпосередній внесок у розвиток людства.
Наостанок пригадали серії книг про видатних особистостей світу, видатних українців  та  інших значимих людей, які стали кумирами для мільйонів у всьому світі!
Загалом підсумовуючи заняття дійшли висновку про те, що кумири відіграють важливу роль у формуванні особистості та її світогляду в цілому.
Кумири є не лише джерелом натхнення та впливу, але і важливою складовою нашої ідентичності та культурного спадку. У різних формах вони визначають наше ставлення до світу, допомагають формувати цінності і завдяки їм ми можемо знаходити в собі силу йти вперед у складних життєвих ситуаціях. Але важливо зберігати баланс, усвідомлювати власні цінності і не забувати про власний потенціал та унікальність.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік