30 січня 2024

Сонячний класик та український тореадор!

Українська дитяча література – це невід’ємна частина культурного доробку нашої країни. Вона не лише навчає та розважає, вона формує моральні цінності, розвиває творчість та критичне мислення маленьких читачів. Блискучим прикладом, «королем та українським тореадором» нашої літератури є патріотичний, позитивний, доброзичливий та найпопулярніший у світі дитячих письменників – Всеволод Нестайко.
Голосний та чарівний дзвінок його «лісової школи» погукав учнів 3 – 4 класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 на особливі уроки та познайомив присутніх, спочатку, з її казковими, лісовими наставниками.
Ставши справжніми друзями лісних мешканців, хлопчики та дівчатка заглянули на урок «Тваринознавства», «Фізкультури», «Лісової математики», «Літератури» та навчилися за фотофрагментами впізнавати звірят, рухатися як вони, обчислювати приклади у формі віршів, де головними героями були тваринки, читати ведмежою мовою.
Такі дивовижні пригоди та «лісова наука», на думку Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, обов’язково активізують увагу маленької особистості на навчанні та призведуть до того , що вона неодмінно візьме до рук будь-яку книгу великого майстра слова - Всеволода Нестайка, який вкладав у свої твори частинку власної душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік