13 жовтня 2023

Бібліотерапевтичні зустрічі із письменницею Юлією Чернієнко

У рамках місячника шкільних бібліотек головна бібліотекарка книгозбірні і письменниця Юлія Чернієнко провела три творчі зустрічі для херсонських учнів.

Діти із 4-5-х класів Херсонської гімназії №2 поринули у книжкові світи, створені письменницею спеціально для дітей. Вони не тільки дізналися про вже видані розповіді, але і зазирнули у творчу шухлядку Юлії Чернієнко, в якій зберігаються історії, над якими вона ще працює. Їм пощастило одними з перших довідатися про неймовірні пригоди юного пташника Гаврилка та його крилатих друзів.

Дев'ятикласники із Херсонської школи №44 і семикласкники із Херсонської школи №52 стали учасниками заходів під символічною назвою "Книжкові історії, які змінюють життя".

Перш за все ми поговорили про користь від читання книг та про особливий терапевтичний ефект від прочитаних історій.



Далі Юлія поділилася особистою історією: що її спонукало писати книги, яким був її шлях до втіленої мрії. Презентувала дві свої підліткові повісті "Помста" і "Хікі шукають любов".Також Юлія розповіла про дві книги, над якими зараз працює: фантастичний роман, де змішуються реальність і сновидіння, і художньо-документальну повість про особистий досвід окупації.

Завершилася розмова коротким майстер-класом для авторів-початківців: що треба робити, аби втілити свою творчу мрію і розвинути свій талант.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік