18 жовтня 2023

Незвідана Україна. Читацький «recommendation»

Україна - унікальна, дивовижна, цікава і незвідана. Завдяки сучасним книгам і віртуальним екскурсіям, ми і сьогодні можемо безпечно подорожувати її чудовими місцями. І у цьому могли переконатися учні 6-Б класу, Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №50 ім. Романа Набєгова. Віртуальна подорож "Незвідана Україна" читацький «recommendatio» дала можливість  школярам  побувати у різних куточках своєї країни.

У конкурсі "Місто у кадрі" діти за підказками дізнавалися про великі міста України, і з легкістю впізнали рідний Херсон. Потім на карті України, на спеціальних позначках розміщали відповідні дитячі книги, у яких історії відбуваються у тому чи іншому місці.


Пізнавальним виявилось дослідження незвичайних сучасних туристичних об'єктів, які дуже приваблюють туристів з усього світу. А ще школярі дізнались про цікаві сучасні книги, читаючи які,  можна здійснити вражаючу подорож у історичне минуле нашого народу.

Сьогодні більшість школярів вимушені жити в різних куточках світу та України. Діти мріють побувати у Львові і Києві, у Берестечку і Карпатах, а ще повернути додому в Херсон.  Бажаємо кожному незабутніх і приємних подорожей Україною, а вдома, звичайно, завжди краще! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік