09 жовтня 2023

За волю, правду й майбуття!

Національно-патріотичне виховання є важливою складовою формування гідності та ідентичності кожної особистості. Це процес, що сприяє збереженню і розвитку культурної спадщини, мови, історії та цінностей нації. Виховання патріотизму покликане згуртувати громадян навколо спільних ідеалів і цілей, сприяти формуванню відчуття гордості за свою країну та бажання приносити їй корисність. З цією метою Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки під час проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, запланувала велику кількість патріотичних заходів для дітей, учасниками одного з яких стали сьогодні учні 9-х класів Херсонської гімназії №6 Херсонської міської ради.
Упродовж заняття бібліотекар разом із учнями пригадували важливі періоди з історії України, її героїчний ватажків від найдавніших часів і до сучасності та багаторічні військові традиції.
Під час ігрового блоку більш детально пригадали події новітньої історії України, а саме етапу “Російсько-української війни”, проаналізували ті характерні риси, які притаманні нашим воїнам та пограли в “Патріотичне караоке”.
Під час підсумкової узагальнюючої бесіди пригадали відомих загиблих воїнів, які віддали своє життя за нашу незалежність.
Національно-патріотичне виховання несе у собі важливу місію у формуванні поколінь, які будуть активними громадянами своєї країни, готовими приймати відповідальні рішення для її майбутнього розвитку. Виховуючи національний патріотизм, ми будуємо суверенну, єдину та процвітаючу націю, яка гідно представляє себе на світовій арені, і в подальшому робитиме це іще з більшою завзятістю!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік