06 жовтня 2023

Задоволення, яке завжди під рукою

Ми живемо у світі, де існує безліч різноманітних форматів споживання контенту. І кожен з нас, напевно, неодноразово, а особливо дитина, іноді запитував себе - навіщо при цьому читати книжки? Та тому, що цей процес має просто неймовірну кількість плюсів. Читання надає знання, розвиває мозок, покращує навички письма, збагачує мову, може позбавити стресу, зробивши людину щасливішою, допомагає пережити певні життєві проблеми та врешті-решт - це чудова і безкоштовна розвага.

Докладніше розібрати усі «плюси» читання, зануритися у світ безкоштовних розваг, познайомитися ближче з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки прийняли рішення учні 2-А та 2-Б класів освітнього закладу - Херсонська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови.

Чимало сюрпризів та несподіванок чекало присутніх під час віртуального знайомства. Це і невеличкі лекції Мудрої Сови, і «сходинки» бібліотечних термінів, і музична фізкультхвилинка.

Сформувавши віртуальні оглядові листівки - «Як поводити себе в бібліотеці» та «Правила поведінки з книгою» хлопчики та дівчатка залюбки взяли участь у вікторині «Що любить книга?».

Тож, «вмикай» мозок разом з нами! Читай книжки щодня, проживаючи 1000 життів разом з улюбленими персонажами, але все одно залишайся самим собою та з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік