11 жовтня 2023

Прочитай, знайди відгадки на усі складні загадки!

Протягом життя багато читати та здобувати знання вкрай необхідно кожній людині для того, щоб бути грамотною, освіченою, культурною та інтелігентною. А чи обов’язково, щоб стати освіченим, потрібно постійно сидіти за партою та вивчати певні предмети в школі? Безумовно так! Але, уявіть собі, є випадки і приклади того, що цікаву та корисну інформацію можна отримати у позаурочний час, у радісні моменти активного відпочинку. 

Завзяте та енергійне дозвілля у формі інформаційного сафарі запропонувала учням 2 ТХО класу Херсонського Таврійського ліцею Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Місія мисливців - розумах полягала в тому, щоб «вполювати» якнайбільше цікавинок про все, що нас оточує.


Захоплюючі події інфо-сафарі розпочалися з інтелектуальної стежини та фото - полювання, під час яких потрібно було проявити увагу та здатність точно й послідовно мислити, не допускаючи протиріч в своїх міркуваннях.


Сліди казкових персонажів допомогли пригадати улюблених літературних героїв, а хитрі питання змусили учасників шукати відповіді у самих запропонованих завданнях.

Таким чином, навчання та відпочинок разом з Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки завжди пречудовий, гарний та вдалий, а найголовніше - цінний, з точки зору отримання нових знань та вдосконалення ерудиції і начитаності.   


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік