11 жовтня 2023

Відвага та єдність - суперсили українців!

Сьогодні працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, продовжуючи цикл патріотичних заходів з нагоди місячника шкільних бібліотек,  який цьогоріч проходить під гаслом “Вірю в майбутнє твоє, Україно!” провели для учнів 5-9 класів Херсонської гімназії №16 із вивчення мов національних меншин Херсонської міської ради та для учнів 9-х класів Херсонської гімназії № 14 Херсонської міської ради пізнавальний квест “Незламні UA.”

Упродовж заходу говорили з дітьми на такі важливі теми як: патріотизм і  героїзм, реалії російсько-української війни, військові традиції та реформи, історично-значущі постаті та змінотворці  нашої рідної України. 

Під час ігрового блоку, граючи в інтерактивні ігри, пригадали події повномасштабного вторгнення, сучасних військових ватажків та характерні риси наших воїнів.



На завершення заходу, під час узагальнюючої бесіди,  дійшли разом з учнями висновку, про те, що патріотизм - це почуття гордості і любові до своєї країни. Це відданість своїй нації, її історії, культурі, традиціям та цінностям. Патріотизм може виявлятися через активну участь у громадському житті, захисті прав та свобод своєї країни, а також через розвиток та підтримку її соціального, економічного та культурного благополуччя. Патріотизм виявляється в готовності навчатися, працювати, волонтерити, рятувати, лікувати і обороняти кордони на благо своєї країни та віддавати частину свого часу і зусиль для її розвитку та процвітання, що зараз і робить весь український народ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік