04 жовтня 2023

“Незламні UA”

3 та 4 жовтня завідуюча відділом бібліотечного прогнозування та інновацій Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Ірина Срібна провела цикл патріотичних заходів на тему “Незламні UA”, який пройшов у форматі квест-гри. Учасниками змагань стали учні 6 класу Херсонського Таврійського ліцею Херсонської міської ради та учні 8-А, 8-Б і 8-В класів Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 Херсонської міської ради.
Упродовж занять діти разом із організатором коротко пригадали важливі дати, події, постатей з історії України від найдавніших часів і до сьогодення.
Закцентували увагу учасників на значимості свят - Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва.
Через елементи одностроїв відслідкували тисячолітні традиції українських воїнів, а через назви сучасних військових угрупувань - уславлення формацій минулого.
Під час проведення інтерактивних ігор виокремили спільні риси українських воїнів-захисників, відслідкували важливі події “Російсько-української війни”, пригадали значимі постаті в історії України.



На завершення заходу говорили з учнями про патріотизм у широкому розумінні цього слова. Дійшли висновку про те, що своїм героїзмом, відвагою та самовідданістю нинішні захисники і захисниці звоювали найвищий рівень довіри в українців серед державних та суспільних інститутів.  
Війна формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, національну гідність. Тож віримо в наших “незламних UA”, які обов’язково здобудуть перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік