16 лютого 2021

Читачка із Херсона – кращий читач - 2021 року, переможець Всеукраїнських бібліотечних «сутінок»!

Читачка Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Софійка Кацарська перемогла в онлайн-змаганнях серед 180-ти читачів з усієї країни! Всеукраїнська сутінкова онлайн-вечірка відбулася 12 лютого. Організатором свята стала Національна бібліотека України для дітей.


Співробітники книгозбірні підготували  театралізований квест та інтерактивні завдання за популярною мульт-історією «Крижане серце». Трансляція дійства відбувалася за допомогою додатку Zoom, а свої відповіді учасники книжкової гри надсилали через месенджер у Viber.


Варто відзначити, що квиток на закриту книжково-пригодницьку вечірку «Бібліотечні сутінки» отримали найактивніші учасники програм зимових читань дитячих книгозбірень з усієї країни.

За підсумками вечірки серед читачів лідером стала Софія Кацарська, читачка Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Переможець отримає статуетку Кращий читач - 2021 року та книжкові подарунки. Дякуємо Софійці Кацарській за участь і Національній бібліотеці України для дітей за чудову онлайн-вечірку!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік