03 лютого 2021

За позитивом - до бібліотеки!

2 лютого на гостини  до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали учні 3-б класу Херсонської школи № 25. Працівники бібліотеки підготували для допитливої малечі корисну пізнавально-розважальну програму з веселими вікторинами та конкурсами.

Цікава та сповнена пригод  мандрівка чекала дітей у молодшому відділі. Адже вони вирушили на сафарі! Та «полювали» вони не на тварин, а на цікаву інформацію. Збирати трофеї довелося по всіх усюдах: і на інтелектуальній стежині, і на шарадопереправі, під час фотополювання та нічних спостережень. Які тварини роблять пропозицію своїй обраниці, підносячи камінчик гальки, для яких тварин у Швеції є змагання в стрибках,  з чого чим більше  беремо, то більшим стає та що можна побачити із заплющеними очима? І це лише невеличка частинка здобутих мисливцями трофеїв!


А в залі періодики дітлахи разом з бібліотекарем здійснили віртуальну подорож у журнальному експресі, де на кожній зупинці на них чекали цікаві завдання, нові знайомства з журнальними героями та, звичайно ж, захоплюючі ігри в яких діти проявили свої здібності та знання з різних галузей.

А справжнім сюрпризом для наших гостей стала дискотека та перегляд мультфільмів у медіа-центрі.


Тож, якщо вам, дорогі наші читачі та гості після жорсткого карантину не вистачає яскравих емоцій, то вам обов’язково треба завітати до нашої книгозбірні, ми вам гарантуємо гарний настрій, нові знання та масу позитиву.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік