08 лютого 2021

Чудо-мандрівка до країни Читалії

Світ книг та казок завжди загадковий, адже лише читання може перенести до чарівних країн, в яких чекатиме безліч пригод і несподіванок. 

На черговому засіданні клубу «Читай-компанія мандрує» у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки маленькі читачі здійснили мандрівку до чудової країни Читалії. Прогулюючись її стежками вони зустрілися з її Величністю українською казкою.


Під час цієї подорожі діти активно відгадували загадки про найвідоміших казкових героїв, відповідали на запитання з рукавички та розібрали дрібнички з кошика  Лисички. 

Завітавши  на гостини до Діда та Баби допомогли з’ясувати авторів телеграм, що надійшли їм напередодні. А потім влаштували  театральну виставу-імпровізацію за казкою «Ріпка».

Також діти долучились і до інших конкурсів на уважність, продемонструвавши при цьому відмінні знання найвідоміших творів. 

Насамкінець читайлики-мандрівники завітали до «Ретрокінозалу» і переглянули мультфільм «Кривенька качечка».

Зустріч завершилася, але  шлях до країни Читалії залишився відкритим, адже на наступних засіданнях клубу ми знову повернемось туди та поринемо у вир нових пригод. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік