18 лютого 2021

Сучасні технології мотивують дітей до навчання

Неможливо уявити сучасну дитину без мобільного телефону чи смартфону. Діти використовують  електронні пристрої для спілкування із друзями, у навчанні та для ігор. Та чи такі вже безпечні гаджети для дітей? Якщо дорослі можуть та вміють захистити себе та  свою персональну інформацію, то діти потребують підтримки та допомоги спеціалістів. Саме із цією метою завітали бібліотекарі нашої книгозбірні до учнів 4-х класів НВК 15.



Бібліотекарі познайомили школярів з видами сучасних гаджетів, розкрили їхні особливості та правила користування, адже від них залежить, як довго та якісно буде функціонувати його пристрій. Велику увагу приділили безпеці в інтернеті, що є актуальним у наші дні.




Але головне – це здоров’я, і тому бібліотекар запропонувала учням серію фізичних вправ для збереження працездатності та активності у навчанні протягом усього дня. Діти виконували  гімнастику для  очей, яка може допомогти уникнути у майбутньому проблем із зором. А також ряд фізичних вправ для тіла, які допомагають уникнути швидкої втоми  під час навчання.

Дякуємо учням за активність, увагу та бажаємо їм успіхів у навчанні, і сподіваємося, що наші поради стануть їм у нагоді.   


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік