01 лютого 2021

Світові рекорди для майбутніх чемпіонів

Ігровий пізнавальний захід «Гіннесс-шоу» став для учнів 3-х класів Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 57 з поглибленим вивченням іноземних мов справжнім відкриттям.

Бібліотекар відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки розповіла учням історію створення Книги рекордів Гіннесса, познайомила у яких категоріях представлені рекорди та за яких умов може він вважатися світовим.

Виконуючи різні завдання на кмітливість, діти дізнавалися про тварин-рекордсменів – анаконда може важити до 97 кг, жираф зростає до 5,5 метрів, а довжина найменшої пташки на Землі становить трохи менше 7 см.

Серед всесвітньо визнаної колекції світових рекордів мають місце, навіть, найхимерніші, такі як найбільша кількість зубочисток в бороді, найвищий капелюх, найбільша ракетка для настільного тенісу. 


Веселою, цікавою, пізнавальною була наша зустріч і під враженнями від заходу діти поділилися які рекорди мріють здійснити в майбутньому: найбільше поїдання тістечок, побудувати найвищий будинок з конструктора «Лего». 

Вже стала відомою серед читачів бібліотеки «Велика книга читацьких рекордів», яка зберігає рекорди читачів.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік