14 лютого 2021

Вічна тема в мистецтві

З цікавими та пізнавальними заходами бібліотекар відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітала до учнів 5-х та 7-х класів ЗОШ II-III ступенів №34. 

Арт-коктейль «Love is: день кохання» для семикласників став чудовою нагодою дізнатися не тільки історію походження цього свята, легенди, які передаються з вуст в уста, а і самим задуматися над великим почуттям, яке хвилює всі покоління.

Цікавою для дітей стала інформація про те, як святкують цей день в різних країнах, про першу валентинку, яка зберігається в Британському музеї та якими незвичними можуть бути валентинки. 

Літературна вікторина «Ідеальна пара», музичні ігри та кіно-конкурси показали семикласникам як митці в своїх творах висвітлюють тему кохання, взаємовідносини між чоловіком та жінкою.

П’ятикласникам бібліотекар запропонувала відправитися до казкової країни. Розгадавши загадки про літературних героїв, які створив відомий Уолт Дісней, діти отримали Квиток на Діснеївський експрес. 

Під час подорожі  на них чекали арт-пригоди: вгадати героя по цитаті, відтворити пісню з улюбленого мультика чи фільму, яка звучить навпаки,  за описом дізнатися, хто з героїв веде сторінку в Instagram, віднайти літературну пару.


До Дня Святого Валентина зустрічі з мистецтвом пройшли для школярів весело та пізнавально.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік