24 лютого 2021

Бібліовізит для сучасної дитини-читача

Для того щоб сформувати у дитини бажання та потребу читати, залучити до систематичного відвідування бібліотеки, необхідно її зацікавити. Саме тому працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали до Зеленівської загальноосвітньої школи №38 з метою реклами та просування сучасних послуг, книг і періодичних видань книгозбірні. Зустріч відбувалася у особливому форматі  під назвою «Книга відкривається – дива починаються».

Початком спілкування стало віртуальне знайомство з бібліотекою та пояснення того, що книгозбірня сьогодні це не тільки сховище книг, а ще й місце спілкування, обміну враженнями про прочитане, пізнання нового, «майданчик» для відпочинку, ігор і розваг.



А далі почалися справжні дива! Перегортаючи сторінки книжок та журналів діти охоче виконували театральні ролі, перевтілюючись у казкових персонажів, розвиваючи свою творчість і фантазію, із задоволенням брали участь у конкурсах та вікторинах, а найголовніше відчули негайну потребу завітати та стати постійним читачем Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.



Тож, дитячі бібліотеки сьогодні мають безмежні можливості створити комфортні умови для розвитку дитини не тільки у своїх стінах, а й за їх межами, даруючи дітям свято зустрічі з книгою!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік