01 лютого 2021

Книжкова країна чекає на гостини

1 лютого 2021 року Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки відзначає свій 97 день народження. Багато різних визначних подій, цікавих і пізнавальних заходів пройшло в стінах дитячої книгозбірні за цей час, не одне покоління читачів виросло на книгах, які «живуть» тут, з’явилося багато друзів – письменників, видавців, читачів. 

До цієї дати, яка наближає нас до 100-річного ювілею, для улюблених читачів працівники книгозбірні  приготували цікаві бібліоновинки. 

Дітей-читачів та гостей бібліотеки з ними познайомили у відділі естетичного виховання.

На сьогодні у бібліотеці створений новий формат квесту, який дає можливість разом з віртуальною екскурсією та виконанням завдань різного рівня складності отримати пізнавальну інформацію та незабутні емоції – це VR-квест.

Новий цікавий VR-квест доступний для читача, який завітав до бібліотеки та, навіть, відвідав її онлайн.


Ще однією приємною новинкою для читача стало створення настільної гри «Мистецька палітра Херсонщини». Тепер можна пограти в неї в різних форматах, адже вона існує в таких версіях: електронна, настільна та гранд-формат.

Настільна гра «Мистецька палітра Херсонщини» стала гарною нагодою пограти разом з друзями та більше дізнатися про різнобарв’я талантів та мистецьких шедеврів краю, познайомитися з краєзнавчою літературою.

 



Діти пограли в ігри, створені працівниками відділу: мистецьку - «Крок за кроком» та на увагу та кмітливість - «Хрестики-нулики».

Дегустація бібліоновинок викликала цікавість та захоплення читачів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік