16 лютого 2021

Давайте вчити німецьку разом!

Не припиняють своєї роботи недільні засідання клубів з вивчення німецької мови у нашій бібліотеці. Кожна із трьох груп вже має свої власні досягнення, які лише стимулюють нас до подальшої роботи.

Учасники клубу «Давайте вчити німецьку разом» познайомилися цієї неділі з системою загального транспорту міста Мюнхен та його особливостями, які розраховані на численних туристів та гостей міста. У тематичному блоці ми працювали над темою «Табу» та слухали пісню відомої німецької кабаретистки Пе Вернер. Для закріплення тематичного і граматичного матеріалу виконали серію вправ.

Група з вивчення німецької мови для початківців почала читати розповідь «Детектив» із серії навчальних книг для легкого читання. На недільному засіданні ми познайомилися з головними дійовими особами розповіді та прочитали вступну частину. Цікаво також  було послухати розповіді, які учасники клубу складали про себе вдома, із яких ми дізналися про хобі та улюблені страви наших клубівців.


Наймолодші учасники німецькомовних клубів почали роботу над новою темою «Шкільне приладдя» і саме у неділю ми дослідили, що ж лежить у шкільних портфелях. А допомогали нам відео-уроки, кросворди та пісні до теми. 

Бажаємо усім міцного здоров’я та чекаємо у бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік