01 червня 2021

Правовий квест в бібліотеці

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки завітали вихованці Херсонського вищого училища фізичної культури. Старшокласники стали учасниками правового квесту «У пошуках істини».

Стартував захід в читальній залі, де діти дізнались  цікаві факти про Міжнародний день захисту дітей, а на виставці знайшли символ свята –прапор зеленого кольору, на якому зображена планета, довкола котрої розташовані дитячі фігурки різних рас і національностей.


У секторі літературі іноземними мовами спортсмени розшукали правовий документ міжнародного значення, який гарантує права дітям в усьому світі – Конвенцію ООН про права дітей та дали відповідь на 10 запитань.

В секторі періодичних видань майбутні чемпіони складали правові пазли та відкривали для себе значення слів: амністія, екоцид, плагіат, віза, амністія, тощо.


Відділ мистецтв познайомив юних правознавців з творчими професіями, а потім учасники квесту пройшли випробування на знання трудових прав дітей в Україні.

У відділі  інтернет-послуг квестівці розгадали правовий кросворд.

Із завданням в абонементі впорались миттєво-розшукали книгу «Мудрість прадавніх про право, закон, владу» та відтворили пропущені слова у юридичних фразеологізмах.

Завершився квест в читальній залі, де діти із задоволенням розшифрували  10 ребусів.


Переможець квесту набрав 21 бал і в подарунок отримав книгу Анатолія Шкаріна.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік